Our fishes

Our fishes

  • Merlu, sauce coco citron vert, pommes rattes écrasées à l’huile de sésame
    20,00 €
  • Dos de cabillaud, feuille de nori, beurre d’agrumes, pousses d’épinards et fenouil confit à l’orange
    22,00 €
  • Filet de bar en croûte de chorizo, sauce champagne, multicolore de légumes, flan de patates douces à l’huile de truffe
    23,00€
  • Sole meunière (350g), pommes de terre grenaille
    30,00€
  • Fillet of pollack, crushed fingerling potatoes with hazelnuts, citrus butter
    19,00€
  • Demi-homard grillé (330g), bisque de homard
    39,00€
  • Cod fish and chips, Voile Blanche style
    19,00€
  • Cod back, sesame breading, wakame steam, seasonal vegetables and mashed potatoes
    22,00€
  • Scallops, truffled celery puree, spicy chicken juice with rosemary
    23,00€
  • Sea bass fillet, multicolored seasonal vegetables with truffle oil, watercress soubise
    24,00€
  • Grilled half-lobster (250g), tangy shell nectar with orange and Timut pepper, grated lime or whole lobster (500g)
    39,00€ ou 70,00€