Meats

Sélection de plats à base de viande de qualité supérieure. Les viandes sont soigneusement sélectionnées et préparées avec le plus grand soin pour offrir aux convives une expérience gustative exceptionnelle. Nos viandes sont servis avec des accompagnements savoureux, tels que des pommes de terre rôties, des frites maison ou une purée à la truffe.

romane lesellier balthazar agenc

Meats

  • Side dishes : Pan-fried Brittany baby potatoes and seasonal vegetables
  • Beef burger, Voile Blanche sauce, homemade fries
    20,00 €
  • Slow-roasted suckling pig ham with sweet, spiced cider sauce and celery purée lightly flavored with cinnamon
    22,00 €
  • Low-temperature cooked Yellow chicken supreme (Label Rouge) with rosemary and spiced chicken jus
    23,00 €
  • Pan-seared duck breast, served with blood orange sauce and wild pepper
    29,00 €
  • Beef fillet served with a foie gras escalope and porcini mushroom sauce
    29,00 €
  • La Voile Blanche signature, Vol-au-vent with veal sweetbreads and crayfish, in a creamy poulette sauce with seasonal mushrooms
    32,00 €
en_GBEnglish (UK)