The card

Sharing board, for 2 people

  • Côté Terre : Jambon fumé de la Manche, foie gras, magret fumé
    22,00 €
  • Côté Mer : Saumon fumé, rillettes de poisson, crevettes marinées
    22,00 €
  • Smoked salmon and homemade foie gras, salmon rillettes and truffle ham
    23,00€

Salads and vegetarian dishes

  • Orzo and leek risotto whith truffle flavor, baby spinach in pistachio oil, grated pecorino
    18,00€

Our starters

  • Oeuf parfait (bio), crème d’asperges et jambon fumé de la Manche
    10,00 €
  • Foie gras au pommeau, chutney pomme et poire, caramel de pomme, brioche
    17,00 €
  • Semi-cooked vanilla foie gras, spicy pineapple chutney, sangria caramel
    17,00€
  • Trilogie de saumon : saumon fumé maison, gravlax, rillettes de saumon, brioche
    17,00 €
  • Perfect egg (bio), cep cream, Bellota ham shavings
    10,00€
  • Curry comb bisque, grated Comté, rust, country bread
    12,00€
  • Snacked scallops, sea urchin butter, mandarin, argan oil
    14,00€
  • 6 warm oysters with apple and apple sabayon
    16,00€
  • Frivolity of smoked salmon and rillettes, trout eggs, tangy cauliflower tabbouleh
    17,00€
  • Tomate burrata : espuma burrata, tartare de tomates anciennes, coulis de petits pois au basilic
    19,00 €

Our seafood

  • Mixed seafood platter
    • • 5 sea almonds • 5 whelks • 3 large shrimps from Madagascar • 3 oysters from Asnelles • 3 oysters from Isigny • 2 langoustines • lemon • mayonnaise with Espelette pepper and lobster oil

      35,00 €
  • Plate of prawns and whelks
    12.00 €
  • Eventail de crevettes et bulots
    12,00 €
  • Plate of 6 oysters n°3
    15,00 €
  • Plate of 10 oysters n°3
    21.00€
  • Plate of langoustines
    • Plate of 8 langoustines caliber 16/20 (served with Espelette pepper mayonnaise and lobster oil)

      21,00 €
  • Plate – for 1 personne
    • • 8 whelks • 8 pink shrimps • 3 large shrimps from Madagascar • 3 sea almonds • 3 oysters from Asnelles • 3 oysters from Isigny • 2 langoustines • 30 g grey shrimps • 1 half of crab

      43,00 €
  • Or 1 half-lobster
    65,00 €

Our meats

  • Tartare de bœuf, parmesan et tomates confites, frites fraîches
    19,00 €
  • Burger de bœuf, sauce Voile Blanche, frites fraîches
    19,00 €
  • Pluma de porc, piperade et moutarde au piment d’espelette
    20,00 €
  • Magret de canard, sauce miel et framboise, risotto au comté
    20,00 €
  • Filet de bœuf, escalope de foie gras, sauce rossini, croustillant de pommes de terre
    23,00€
  • Côte de bœuf (500g), sauce béarnaise, pommes de terre grenaille
    30,00€
  • Italian beef tartar, fresh fries
    19,00€
  • Homemade beef burger, Voile Blanche style, fresh fries
    19,00€
  • Yellow chicken supreme (red label), apple compote with farm cider, caramel dissolved in pommel, orzo risotto
    20,00€
  • Low temperature veal T-Bone, morel sauce, dauphinois gratin
    24,00€
  • Fillet of beef normand, marrow bones with shallots, truffled foie gras sauce, dauphinois gratin
    26,00 €
  • Sweetbreads colored with semi-salted butter, celery puree, Beaumes de Venise juice
    26,00 €

Our fishes

  • Merlu, sauce coco citron vert, pommes rattes écrasées à l’huile de sésame
    20,00 €
  • Dos de cabillaud, feuille de nori, beurre d’agrumes, pousses d’épinards et fenouil confit à l’orange
    22,00 €
  • Filet de bar en croûte de chorizo, sauce champagne, multicolore de légumes, flan de patates douces à l’huile de truffe
    23,00€
  • Sole meunière (350g), pommes de terre grenaille
    30,00€
  • Fillet of pollack, crushed fingerling potatoes with hazelnuts, citrus butter
    19,00€
  • Demi-homard grillé (330g), bisque de homard
    39,00€
  • Cod fish and chips, Voile Blanche style
    19,00€
  • Cod back, sesame breading, wakame steam, seasonal vegetables and mashed potatoes
    22,00€
  • Scallops, truffled celery puree, spicy chicken juice with rosemary
    23,00€
  • Sea bass fillet, multicolored seasonal vegetables with truffle oil, watercress soubise
    24,00€
  • Grilled half-lobster (250g), tangy shell nectar with orange and Timut pepper, grated lime or whole lobster (500g)
    39,00€ ou 70,00€

Cheeses

  • Nomandy cheese plate
    • (Livarot PDO, Camembert PDO, Pont l’Evêque PDO)

      10,00 €

Our desserts

  • Sabayon au calvados, tuile de pomme, sorbet citron vert
    10,00 €
  • Tutti frutti : minestrone de fruits, sorbet du moment
    10,00 €
  • Snicker, nougat glacé : crémeux jivara, nougat glacé cacahuète, caramel, sponge cake, tuile cacahuète
    12,00€
  • Douceur chocolat : mousse chocolat tiède, financier au chocolat, tuile grué de cacao, praliné feuillantine, glace arabica
    13,00 €
  • Pavlova mojito fraise : fraise marinée à la menthe, meringue, mousse mojito, sorbet citron vert
    13,00 €
  • Tout pour “ma pomme”
    • Manzana verde apple mousse, apple tatin, candy apple caramel, granny smith sorbet

      12,00 €
  • After eight
    • Chocolate financier, illanka ganache from Peru, fresh mint foam, Get 27 candy

      12,00 €
  • Souvenir d’Enfance
    • Crispy chocolate spindle, creamy carambar, pure cocoa sorbet, nutella custard

      13,00€
  • Sous le soleil des tropiques
    • rum-raisin diplomat cream, pineapple-mango confit, pina-colada sorbet, mango-passoa gel and, lime-malibu

      13,00€